Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a fényképe...

Mit gondoltok erről a fényképezőről?

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 5. 13:30
1 2
 1/12 tetro ***** válasza:
egy olcsó kompakt annak minden hátrányával. meg előnyével is persze, mármint hogy olcsó.
2011. júl. 5. 13:57
 2/12 A kérdező kommentje:
Légyszíves,ki tudnád ezt bővebben fejteni?
2011. júl. 5. 13:58
 3/12 A kérdező kommentje:
mármint a hátrányokat!
2011. júl. 5. 13:59
 4/12 tetro ***** válasza:
borzalmas lencse van benne. valószínűleg a ccd is valami elavult darab ennyiért. szinte semmit sem lehet rajta manuálisan állítani.
2011. júl. 5. 14:14
 5/12 A kérdező kommentje:
Te mit mit ajánlanál kb. ugyan ebben az árkategóriában?Csodákat nem várok,olyan fényképezőt szeretnék,amivel viszonylag szép képet szeretnék csinálni.
2011. júl. 5. 14:19
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem az első vagyok, de kérdésedre válaszolva: ebben az árkategóriában ez nem rossz (pl. 2.8-ról indul az optika), alapvetően jobb eredményt csak 40 ezer felett kapsz.

Kevés fényben szenvedni fog, mert zajos az érzékelő, az optika nem fogja bírni a szembefényt, nem tud sportot fotózni és semmit nem tudsz manuálisan állítani. Ezek a hátrányai, ahogy az összes gépnek ennyi pénzért.

2011. júl. 5. 15:17
 7/12 anonim ***** válasza:

Én eddig még nem írtam() Ha rám hallgatsz akkor vegyél használtan egy Canon 10D-t.

Hogyha elég kitartóan keresgélsz akkor 30e ft-ér már objektívvel együtt fogsz találni.

És azzal már LEHET sportot, sötétben, meg mindenfélét fotózni, mint ahogy az előző hozzászóló azt tagadta....

2011. júl. 5. 15:24
 8/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, köszi a választ! Megmondom őszintén egy kicsit félek a használt fényképező vásárlástól,mert ugyebár arra nincsen garancia.
2011. júl. 5. 16:06
 9/12 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén, hogy én nem sokat tudok a fotózásról,amatőrnek számítok. Kezdésnek megtenné egy egyszerűen használható kis gép,ami szép képeket készít. Persze később szeretnék komolyabban is foglalkozni a fényképezéssel hobbiszinten.
2011. júl. 5. 16:11
 10/12 anonim ***** válasza:

Na akkor kedves kérdező.

Én egy Nikon D80 boldog tulajdonosa vagyok amit HASZNÁLTAN vettem 135 000 Ft-ért.

Ez a gép nem kezdőknek való.

Ezért ajánlottam a Canon 10D-t ami egy belépő szintű DSLR (tükörreflexes). Ezt pont a kezdő, amatőr, hobbi (vagy hívhatod aminek akarod) fotósoknak fejlesztették ki, mit te is vagy.

És ugye egy jó géptulajdonos megtartja a dobozát, papírjait (amibe benne van a HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ).

A használati útmutató arra jó, hogy aki kezdő, amatőr vagy hobbi fotós akar lenni azt megtanítsa a kezdő lépésekre. (záridő, rekeszérték, mélységélesség...stb.)

Onnantól már csak 1 lépés van a kezdő, amatőr, hobbi fotóssá válás felé, mégpedig az, hogy megfogod a fényképezőt, kilépsz a lakásból és használod a használati útmutatóban leírtakat, és már is szép képeket készíthetsz, amiben ez esetben rásegít neked a Canon 10D. (Ami, hozzáteszem sokkal jobb, mint egy kompakt)

Remélem, segíthettem.. Üdv.

2011. júl. 5. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!