Kinek van NavOn N470 GPS-e?
ha minden igaz akkor igo 8 van rajta.
csatlakoztasd a számítógéphez, az igo mappáján belül keress egy maps mappát, és nézd meg, hogy abban van-e hungarian nevű fájl
Ha hivatalosan frissítetted, akkor látni fogja, tört verzióval a licenszfile nem megfelelősége miatt nem látod.
Üdv: StMiklos
Te meg úgy kérdezz, hogy ne találgatni kelljen, hogy tulajdonképpen mi is a probléma.
Vettél egy navit térképpel együtt, és nem tudod beállítani, hogy magyar utakon használd?
Ha ez így van, a forgalmazónál kell keresned a megoldást reklamáció keretében.
Előző meg előző vagyok.. Én nem úgy látom, ahogy Te írod, mert: nem adtál infót, hogy hivatalosan vásárolt eszközről és térképről van-e szó, nem tájékoztattál arról, hogy melyik navi szoftver, melyik verziójával van gondod, nem tudom hogy hivatalos frissítést követően nem tudod a magyar térképet indítani.. És akkor még ott van, hogy valahonnan letöltött nem hivatalos szoftverről van szó.Szerinted benne vannak ezek a kérdésedben, vagy azt gondolod én vagyok Uri Geller? Én így nem tudok konkrét választ adni.
Jólvan, bocsi, csak eléggé idegesít a dolog, hogy nem akarja Magyarországot.
Igen, hivatalosan lett vásárolva, hát az van ráírva NavOn N470, Igo Amigo. Pont az volt benne a lényeg, hogy könnyen lehessen kezelni, erre... És igen, hivatalosan frissítettem is azzal a hátuljával lévő kóddal.
Így jobb?
Korábban tudtad használni Magyarország térképét?
Ha a frissített nem megy, akkor emailben /telefonon/ keresd meg a forgalmazót, ő ismeri a rendszerüket és tud választ adni Nálad mi lehet a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!