Hogy óvjam meg az elektromos berendezéseket a téli fagytól?
Hifitorony, tv, beltéri egység, ...stb
Egy garázsban vannak és nem fűtöm fel minden nap és leeshet a hömérséklet alacsonyra is. Nem akarom hogy tönkre menjenek szeretném megvédeni de használatban van nem csomagolhatom el teljesen. Mi lehet a megoldás?
Nem tudom elszállítatni mert 800m-re van a garázsom a lakásomtól. Mert ez egy garázs telep.
Fával és árammal fűtök de 24 óra alatt 1500ft áramot fogyaszt a fűtőtestem és fából is csak pár kiló maradt.
Rendeltem fát de nem tudom mikorra érkezne meg.
Az a lényeg hogy hideg lehet ha kint is fagy és féltem az elektronikát. Én ilyenekben gondolkozom hogy hungarocellel körül bélelni vagy nyilon fóliával bélelni...
"Fával és árammal fűtök de 24 óra alatt 1500ft áramot fogyaszt a fűtőtestem"
Ha nem váltakozik a hőmérséklet, nincs pára, nincs hideg felület, akkor nincs gond.
ha mégsem így van, a fűtőtestre kell egy termosztát hogy csak 5 foknál fűtsön. Így a villanyszámla probléma részben megoldódik. Feltéve ha nem lemezgarázs, abban nem érdemes fűteni.
Nem mennek tönkre a fagytól.
Akkor mennek tönkre, ha behozod a fagyról a melegbe, és azonnal bekapcsolod (bepárásodik).
Ha használni akarod egy melegebb helyiségben, hagyj neki pár órát, hogy átvegye a hőmérsékletet, és a lecsapódott pára elpárologjon.
Ha önmagában a hideg ártana, akkor minden télen minden autórádió, beépített navi, stb tönkremenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!