Acer laptop túlmelegedés? Lent
Figyelt kérdés
Szóval, kaptam egy laptopot, (Acer Aspire E5-573G-37U0) és hallottam arról, hogy könnyen túlmelegszik. Azt nem tudom, hogy mitől melegedhet túl? Pl.: ha hosszú ideig van bekapcsolva? Vagy mondjuk valami játék megy rajta? Nem nagyon értek hozzá, úgyhogy ezek jutottak eszembe.
Illetve, ezen hogy lehet segíteni? Hűtőpaddal? CD tok alá van csúsztatva, és leginkább asztalon használom. Köszönöm a segítséget!
Egyébként: Intel Core i3 proci, nVidia GeForce 920M videokártya. Leginkább netezésre használnám, de néhány kisebb játék is lenne rajta.
2016. nov. 27. 10:59
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!