Laptop túl forrósodás?
Figyelt kérdés
ez ugy volt hogy feltetem a windows 8-at es par nap mulva kezdte el ossztán egyre jobban,most pedig ratetetem a Windows 7 Ultiame-t de igy meg jobban amugy alapbol Windows 7 Home Premium-os mi lehet a baj?2014. jan. 30. 18:43
1/10 anonim válasza:
Mikor volt utoljára kitakarítva?
2/10 A kérdező kommentje:
soha,de már volt javitva ilyenert de akkor nem a win 8 volt az ok csak ugy
2014. jan. 30. 18:45
3/10 anonim válasza:
Akkor ideje lenne kitakarítani. Ha nem tud áramolni a portól a levegő, nincsen hűtés, forrósodik. A por képes, és gyakorlatilag egy filcréteget alkot a bordán, így nem jut ki a gépből a megtermelt meleg, hanem csak a belsejét fűti.
4/10 A kérdező kommentje:
Szóval akkor mégmenthető?:O
2014. jan. 30. 18:57
5/10 anonim válasza:
Persze, ha ez a baja. Ki kell takarítani a portól, és kutya baja sem lesz.
6/10 A kérdező kommentje:
Csak az itt a baj hogy nem nagyon tudom mit kell csinalni :3
2014. jan. 30. 19:42
7/10 anonim válasza:
Itt akkor két út áll előtted:
1) Elviszed egy számítógép szaküzletbe, ahol javítást is vállalnak, és némi pénzmagért cserébe kitakarítják
2) Érzel magadban annyi bátorságot, műszaki érzéked, és némi szerszámod, hogy megcsináld. Leírod a laptop típusát, és keresünk hozzá egy videós szerelési útmutatót. Persze ha valamit elrontasz, az a Te felelősséged lesz.
8/10 A kérdező kommentje:
2)Kösz inkább nem
2014. jan. 31. 10:54
9/10 anonim válasza:
Én kompresszorral szoktam kifúvatni. (Nem beszólni, erre jó a pneumatika óra :) )
10/10 anonim válasza:
Én is :), csak előtte lekapom az alsó takarólemezt, így maradéktalanul ki lehet fújatni a gép belsejéből a port.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!