Mi a telefonom baja? Kicserélnék?
Nemrég azaz egy hete vettem egy zte blade g okostelefont a telenornál (telenor smart touch pro) és van pár hiba amivel nemtudom mit kezdjek...
-újraindul párszor napi 3x-5x
-játék közben beforrósodik a kameránál hátul ha meg töltőn van és használom akkor is forró lesz.
-képernyőn van egy apró pixelhiba de alig látszik kb. 8 kis tűhegynyi fekete pötty egymás mellett fehér képernyőnél látszik leginkább de zavar...
A játékokat se nagyon viszi felmelegszik és kilépeget.
Fontolgatom hogy visszavigyem e...
Amúgy tetszik a teló csak nemtom minden modell ilyen e vagy csak néhány mert másnak is van hasonló gondja olvastam. Ez az első okostelefonon úgyhogy nemnagyon van tapasztalatom de gondolom nem normális.
Mi a véleményetek mit csináljak?
azt mondták 4 hét a szervíz míg visszakapom és nem adnak cseretelefont ez mekkora röhej nem elég hogy sz@r telefont adnak még én szívjam meg...
azt írják sokan hogy az ő ilyen telója is forrósodik de akkor mit tegyek ha eleve ilyen a telefon átvertnek érzem magam a tájékoztatóba legalább azt is írják bele ha már a nagyrésze sz@r ebből a mofellből...
Ja, és sosem cserélték ki, mindig ugyan azt a készüléket kaptam vissza. ^^'
(Utolsó voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!