Van egy kínai ledlámpám, ami túl sok fényt ad, ellenben kevés ideig bírja az elem benne. Kérdés?
Mire felraktam a képet, észrevettem, nem is kell vágni, a bekarikázott részen van a led áramkorlát, csak azt kell nagyobbra cserélni.
A lámpának két állása van, az egyikben állandóan világít, a másikban mozgásra érzékel, és kb. 15 másodpercre felkapcsol. Az állandó helyzetben erősebben világít, a mozgásérzékelős helyzetben gyengébben, kb. 20%-kal. A mozgásérzékelője egy fényérzékelővel is el van látva, ha jók a fényviszonyok, nem gyullad fel.
Nem tudom, ezek mennyire releváns infók, csak most jutott eszembe hogy esetleg jelentősége lehet a dolognak. Befolyásol ez valamit?
Milyen okból halnának meg? Ahogy néztem a nyákot, minden led párhuzamosan van kötve (ezt támasztja az is alá, hogy nem nőtt a fényerő a kevesebb leddel, tehát nem kapnak a ledek nagyobb feszültséget), áramból meg annyit eszik amennyi az ellenállása.
Mindenesetre figyelni fogom, aztán ha kezdenek kihunyni, akkor megírom majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!