Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ehhez a DC-konverterhez hogy...

Ehhez a DC-konverterhez hogy tegyem hozzá a plusz hűtőfelületet adó fémet?

Figyelt kérdés

Nagyon jól működik, semmi gond olyan kb 2 A-ig a melegedéssel így ebben a formájában, azaz amit adtak hozzá, a piros nyíllal bejelölt kis hűtőbordájával, de a gyártó is ajánlja a plusz hűtést nagyobb fogyasztásnál vagy hosszabb használatnál.

5 A-es, és kb 40 W /12-ról 8,4 V -ra kell nekem, de ennél már erősen melegszik.

Vettem hajtogatható puha alumínium fémlapot, na de hogy rögzítsem az eredeti kis fémdarabhoz? egy csepp pillanatragasztóval? vagy hogy? csak attól tartok, akkor meg nem megy át a hő ha pl ragasztóanyag lesz a két lemez között, nem?

[link]

2016. nov. 19. 14:13
 1/2 Szirty ***** válasza:

Eltávolítod az eredeti alu hűtőfelületet és nagyobbat teszel helyette. A meglévőhöz utólag hozzátaknyolni nem javasolt.

Vagy beszerzel egy olyan DC-DC konvertert aminek a teljesítménye megfelel az igényidnek!

2016. nov. 19. 14:40
 2/2 A kérdező kommentje:
de ez megfelel, hiszen 4 A sincs ami nekem kell, csak a hűtés még a nagyobbaknál sincs jobban megoldva ahogy látom. leszedni pedig nem lehet az eredetit, pontosabban nézegettem már, le lehetne valahogy pattintani na de akkor ugyanott tartanék, megint ragasztani kéne a stabkockához a fémet ...
2016. nov. 19. 14:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!