Van 12 voltos tiszta szinusz hullámot leadó szünetmentes tápegység?
Figyelt kérdés
Gyártó és modell nevét is.2016. nov. 16. 11:56
2/12 A kérdező kommentje:
Kazán keringető szivattyú működtetésére ha elmegy az áram
24 voltosba van azt tudom
2016. nov. 16. 13:09
3/12 A kérdező kommentje:
Az akkumulátora 12 voltos vagyis 1 kell bele nem 2 24V
2016. nov. 16. 13:11
5/12 anonim válasza:
Bazz! Aksival megy es megis szinuszos? Egy picit erthetobben elmagyaraznad hogy hova kell, milyen es mekkora es micsinal?
6/12 anonim válasza:
Biztos vagy benne, hogy 12 voltos a szivattyú? Még csak 230 voltost láttam, nem olyan kis teljesítményűek az ilyen szivattyúk, hogy bármi indokolná a 12 voltos táplálást.
7/12 A kérdező kommentje:
12 voltos akkumulátorral működő tiszta szinusz hullámot leadó szünetmentes tápegység
lehet elfelejtettem hogy kell ragzani vagy valami hasonló
2016. nov. 17. 15:49
8/12 anonim válasza:
AKkor megkérdezem még egyszer, lassan:
Biztos vagy benne, hogy a szivattyú 12 V AC-val van megtáplálva? Kazán szivattyúban eddig csak 230 voltosat láttam, semmi sem indokolja a 12 voltos táplálást.
Ha meg esetleg mégis 12 voltos motor, nem elképzelhető, hogy kefés, kommutátoros motor? Az elmegy DC-vel is.
9/12 A kérdező kommentje:
ez gyors volt
2016. nov. 17. 20:50
10/12 anonim válasza:
Rendben, ne válaszolj. Részemről forrj fel a kazánoddal együtt, ha áramszünet van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!