Telekomnál HD képes vevőegység csere?
Eddig nem igazán foglalkoztatott a kérdés, mivel ritkán nézek tévét, ha meg szükséges, streamelem inkább a HD anyagot internetről. De most, új tévé vásárlása végett kicsit utánanéztem az előfizetésem részleteinek. Telekomnál (T-Home) vagyok már lassan több mint 5-6éve (Sat TV, net, telefon) és a tévé előfizetésnél láttam, hogy SatTV Családi+HD konkrétan a csomagom. Tehát kellene lenni HD csatornáknak is átnézve a kiosztást is.
Na ezek nincsenek. Ugyan ha lenne se mennék sokra vele, mert a set top box-om alapból még a régi típusú, koax és komponens kimenettel rendelkezik, nincs HDMI. Na erre lennék kíváncsi, hogy ha felhívnám őket, hogy cseréljék ki a vevőegységeimet HD képes, újabb darabokra, megtennék, ha igen mennyiért? Telekom oldalán GYIK résznél ennyit találtam: "Ha olyan vevőegységed van, ami nem HD képes, a Családi+HD díjcsomag megrendelése esetén díjmentesen kicseréljük." A megrendelése szó viszont bezavar benne. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!