Előre fizetős villanyóra csere után volt valakinek ilyen?
Figyelt kérdés
A múlt héten felszereltek hozzánk egy Apator 3 fázisú előre fizetős villanyórát. Az pár nap után tönkrement mert nem jól kötötték be. Azután újjat kaptam el3g morcos volt a szerelő rángatta a kábelt rendesen felszerelte az órát majd elment. A villanyóra folyamatosan Err jelzést tüntet fel, hibakód nélkül. Többször leverte már a megszakítót és azóta az én részemnél óra után is gond van. Hívtam az eont de azt mondják nm tudják mi az Err jelzést. De hibakód nélkül azt se tudom kinél van a hiba. Náluk vagy nálam. Aki tud kérem segítsen.2016. aug. 31. 13:05
1/7 anonim válasza:
Nagyon egyszerű.
Van egy kismegszakító a mérőnél.
Elvileg, de nem biztos, van egy elosztó dobozod további kismegszakítókkal. Azokat mind kapcsold le.
Aztán lekapcsolod a mérőnél is, majd vissza.
Ha még mindig hibát jelez az már nem a te gondod.
Melyik település?
2/7 anonim válasza:
Az Adaptoron belül melyik modell?
smartEMU 1
smartEMU 3
smartESOX
EQUS
CANGU
3/7 A kérdező kommentje:
Típus száma LEW323SNC
2016. aug. 31. 13:36
4/7 A kérdező kommentje:
Többet nem tudok róla mert még leírást sem kaptam hozzá.
2016. aug. 31. 13:40
5/7 anonim válasza:
Oké, értem, utánanéztem, az áramszolgáltatónak is csak egy szűkszavú leírása van, amiben valóban nem esik említés ilyenről.
Írtam a gyártónak pár sort, ma már nem valószínű hogy jön válasz.
6/7 A kérdező kommentje:
Hát annak nagyon örülnék ha sikerülne valami leírást találni.
2016. szept. 1. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!