Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mennyit ér egy limitált...

No Name 80 kérdése:

Mennyit ér egy limitált Epiphone Custom Shop gitár?

Figyelt kérdés
Vettem egy hófer SG-t amiről azt hittem, hogy a G-400-as, de, mikor megkaptam, láttam, hogy ez egy limitált Custom Shop gitár. Az eladótól nem kaptam semmi infót, mivel nem tudta, hogy mit ad el és nagyon olcsó is volt. Valakinek van ötlete, hogy mennyit érhet?

2016. nov. 1. 16:55
 1/9 anonim válasza:
110-130 között van az ára használtan, állapottól függ
2016. nov. 1. 16:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Az ebayen nésd meg, ott hülyére licitálják magukat az emberek, jó árban el tudnád adni
2016. nov. 1. 17:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Akkor ott van mint a mostani G-400-asok
2016. nov. 1. 17:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Mármint abból az újak
2016. nov. 1. 17:21
 5/9 anonim válasza:
Egy limitált Custom Shop olyan 6-700 ezertől kezdődik, de ez nyilván nem az.
2016. nov. 2. 09:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Epiphone 6-700ezertől?
2016. nov. 2. 17:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát persze, komolyabb szériás Epiphoneok vannak annyiért!

De persze ennél nem ilyenről van szó.

Ezeken a "limitált" és a "custom shop" felirat természetesen nem azt jelenti, mint amire a komolyabbaknál gondolunk..

Igen, ezt értsük úgy hogy attól még ezek ugyanúgy "futószalagon" gyártott gitárok. Nem gondolom hogy drágább vagy jobb mint egy sima G400. Esetleg abból csinálnak "limitált" szériát ami mondjuk egy új, vagy kevésbé gyártott szín, stb. De ha "limited custom shop" felirattal legyártok ötvenezer darabot belőle, akkor az tulajdonképpen nem limited custom shop, tehát ugyanaz mint egy G400.

2016. nov. 2. 21:27
 8/9 A kérdező kommentje:
Most átböngésztem a netet és ilyet nem találtam. 2-re akadtam rá amire rá lehet mondani, hogy úgy néz ki mint az enyém, de az egyik 1 a másik pedig 2 évvel idősebb (limitált szériához elég sok idő) és már azok is elkeltek. Ez alapján jogosan feltételezhetem, hogy ritkaság?
2016. nov. 5. 21:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy képet tudnál lőni róla? Mi az ami limited amúgy rajta? Különleges festés? különleges hangszedők?
2016. nov. 7. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!