Melyik a legjobban világító led dióda?
Figyelt kérdés
Bocsássatok meg a kezdőségemért, lány vagyok, ezt szögezzük le. Nem értek a led diódákhoz, de most kéne valami kicsi cucc ami világít. Ne törődjetek azzal hogy mire akarom használni, csak azt szeretném megtudni hogy kb. egy led diódát hogyan kell működésre bírni, és hogy milyen led diódát kérjek a boltba, hogy olyat adjanak, ami a lehető legjobban világít. Tehát nem olyat, amit csak akkor látsz hogy világít ha szemből nézed, nekem olyan kell ami kéken világít és húzza a szemet. Aki hajlandó volt elolvasni a kérdésemet annak köszönöm, és még jobban köszönöm annak, aki segíteni is hajlandó lenne nekem.2016. okt. 28. 16:21
3/3 anonim válasza:
Kérsz egy pár wattos diódát, meg hozzá hűtőt.
Drágák, melegszenek(már nem úgy mint a villanykörte, hogy többszáz fokra, de annyira hogy magukat károsítanák hűtés nélkül), de borzalmasan világosak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!