Hogyan kell LED DIODÁK forrasztani? Nem csak technikai, elméleti segítség kellene, hanem gyakorlati, megcsinálni illetve megmutatni! Köszönettel, T. K.
Figyelt kérdés
2016. aug. 30. 12:29
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
3/4 Szirty válasza:
Mondjuk nem mindegy milyen tokozású LED-ről van szó.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat mindenkinek!!!
Hmmm..mar néztem ilyen videokat, olvastam, sőt..forrasztottam is ..megcsinaltam (bekötöttem)forraszto pákával.. egy led szalagot..de akkor megmondták, mekkora atakito kell (frafó)..stb.(aki ert hozza,Elnézést.ha pontatlan vagyok.).kreativ célra kellene, disznek...a diszbe az égő... led..stb..
Ill ..ez is organikus része lenne a disznek..a fény...TUDMI KENE SZÁMOLNI.IS...ELLENALLÁS..
Ujranézem a videot is..
Jólesett a reakcio, köszönöm! !!
2016. aug. 31. 01:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!