Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szerintetek is silányabb...

Szerintetek is silányabb minőséget képviselnek a mai elektronikus cikkek?

Figyelt kérdés
Sokaktól hallom, hogy 30 éve sokkal jobb minőségűek voltak az elektronikus cikkel, mára már nem. Én nem tudom, de amikor 2002-ben új lakásba költöztem, új háztartási gépeket vettem, azóta is kifogástalanul működnek, szerelőt nem láttak, aláírom nem is a legolcsóbb kategóriásakat vettem anno. Szerintem inkább azzal van a baj, hogy az embereknek nincsenek eléggé megfizetve, hisz azért a 80-as években is drága volt egy-két dolog, de nem kényszerült rá az ember, hogy a sz*rt vegye meg, több pénze volt. Ti hogy gondoljátok?
2016. szept. 28. 13:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem létezik tervezett elavulás. Pont ugyanolyan konteo mint a gyikemberek vagy a chemtrail.
2016. szept. 28. 18:32
 12/12 anonim ***** válasza:

A szocializmusban kapható ipari termékek nagy része nyugati licensz alapján készült,pl.a sokat dicsért Hajdu Energomat az AEG Lavamat licensze volt. És az is elromlott elég gyakran. Program kapcsoló, motor, csapagyazas, leszakadt dobok... Csak akkoriban érdemes volt javittatni, mert a munkaerő olcsó volt, az új készülék még drága. 1983ban egy Hajdu Energomat 13.000 Ft volt, az átlagfizetés meg vagy 5-6000. Ez mi árakon kabe 360.000 forintnak felel meg. Annyiért ma kapsz egy Miele-t, és elhiheted hogy az 20 év múlva is mosógép lesz, és tizedannyi problémája sem lesz mint egy Hajdunak, a tudása pedig nagyságrenddel lesz nagyobb.

Regen létezett olyan szakma hogy teveszerelo, biztos azért mert sose romlottak el :)

2016. szept. 28. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!