Illegálisan elhelyezett kamerák és mikrofonok felderítésére (pl. hotelszoba, albérlet, wc) milyen lehetőségek vannak?
Mostanában foglalkoztat a gondolat, hogy ha időnként elmegyek egy-egy szállodába, esetlegesen megfigyelhet valaki, és ez a gondolat egyre inkább taszít.
Szeretnék tenni ez ellen, amit csak lehet - ami biztosan hatásos!
Mindegy, hogy az a kamera vezetéken keresztül helyben rögzít, vagy csak továbbítja a képet, ne bámuljon senki.
Kerül amibe kerül, nem számít.
Mi nem kötekedünk. Értelmes választ kértél, értelmes választ adunk, a szituációnak megfelelően. Ha te olyan makacs vagy, hogy még sem megsem fontolod, hogy talán nem neked van igazad, akkor nincs mit segíteni.
Gondolom te vagy az a féle ember, aki leszigszallagozza a laptopja a kameráját, meg nem mer felmenni nyílt wifikre, nehogy feltörjék a telefonját.
Birizgálod a népet, hogy nem tudunk választ a kérdésedre, miközben gondolom a googlet elő sem vetted:
Neked is sürgős segítség kell, ezt már látom!
"Másrészt meg talán ego, hogy túl sokat gondolsz magadról." Csak ismételni tudom magam neked is, ajánlom gondolkozz el rajta alaposan: "Te beszélsz másra ismeretlenül indokolatlanul rosszat, holott rólad lehetne (ezek alapján) egy s mást elmondani..."
"Szerinted ilyen falból kijövő, infrakamerát rejtenek a hotelszobádba..."
"Algoritmusok megállapítják, hogy éppen elélveztél?"
Szerintem egyedül neked van valami SÚLYOS problémád, hogy egyből ezekre asszociálsz, már ne is haragudj. Ez már kész röhej a részedről. :DD Ha ez volt a cél, akkor sikerült, megnevettettél.
Senki nem beszélt ilyen high-tech kütyükről, sima apró rejtett kamerák viszont - hihetetlen ugye? - vannak már régóta.
"Szerinted érdekel bárkit is, hogy TE mit művelsz ott egy másik egyeddel?"
Leereszkedek az ok nélkül, alaptalanul egy vadidegent mocskoló szintedre, és így fogalmazok a továbbiakban:
K*rvára sok embert egyáltalán nem érdekel senki más!
Ezt mondanod se kellett volna.
Fejezd be ezt az önzőségi badarságot, ez a téveszme egyedül csak a te fejedben állt össze. (Lehet azért gondolsz egyből erre, mert te egoista vagy?)
Viszont HA megvan az esély, hogy pucérkodás, tusolás, alvás, vagy dugás közben egy h*lye perverz állat (hihetetlen lesz számodra amit most írok - vannak ilyenek!) néhány szobába betesz egy-egy rejtett (nagyon apró - hidd el, vannak ilyenek is!) kamerát, és éppen aktuálisan véleltlenül PONT TÉGED kameráz le, hát nem nem tudom te hogy lennél vele, én rohadtul nem örülnék neki!
"Leszigszallagozza a laptopja a kameráját, meg nem mer felmenni nyílt wifikre, nehogy feltörjék a telefonját."
Na és ezzel drágicám mégis mi a problémád?
Jaj elnézést, hogy léteznek másmilyen gondolkodású emberek is, igazán ne haragudj rám (ránk?), hogy nem vagyok (vagyunk?) olyan tökéletesek és nemtörődőek, mint kegyed.
"Meg sem fontolod, hogy talán nem neked van igazad."
Ezt éppen te mondod??? :DD Tényleg remek humorista vagy, dumaszínházban a helyed, lépj fel, meg fognak tapsolni! :DD
(Megfigyeltem, hogy mikor visszaszólnak néhány embernek, akkor közülük páran végső esetben - mivel nem tudják elviselni, hogy más gondolkodásmódok és más emberek is vannak az övéken/rajtuk kívül - ezzel a szólás-mondással huzakodnak elő.
Arra véletlenül sem gondolnak, hogy ugyanez pont hogy róluk is tökéletesen elmondható.)
De nyugi van, legyen béke, nem érdekel már a fenti eszmecsere sem. Tényleg! Take it easy pal! ;) Csak írjon már valaki AKI a másikat ok nélkül, indokolatlanul lenéző, becsmérlő (amúgy teljesen offtopic - de ez már mellékes...) szöveg helyett A KIÍRÁSRA tud választ adni!
Hisz éppen amiatt írtam ki! :)
#12-es google találatai között volt egy "hogyan találjuk meg a rejtett kamerát és mikrofont" c leírás...
Jót mosolyogtam némelyik "hasznos" tippen.
Pl. nézzünk szét alaposan a szobában :)
Meg hogy teljes csendben hallgatózzunk, mert a mozgásérzékelős kamerák zajt keltenek amikor aktiválódnak.
De ez volt a legjobb:
Kapcsoljuk le a lámpát és sötétben keressük a rejtett kamera és mikrofon power LED fényét... :)
Egy REJTETT eszközre egészen ésszerű power LED-et tenni.
A filmekben van olyan, hogy villog rajta a LED :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!