Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A win7-nek vagy a win8.1-nek...

Jaspermilan kérdése:

A win7-nek vagy a win8.1-nek van nagyobb gépigénye?

Figyelt kérdés

2016. szept. 8. 19:02
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Egyforma. Megnézed Google-ben, hogy mennyi. Ha megfelelő a géped akkor telepíted, ha nem, akkor nem. Ilyen egyszerű ez.
2016. szept. 8. 19:14
 2/8 anonim ***** válasza:
A Windows 8.1nek nagyobb a gépigénye, sok olyan processzor van, amin el sem indul
2016. szept. 8. 19:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom a win10 még mégizésabb.
2016. szept. 8. 20:57
 4/8 anonim válasza:

Írd le hogy milyen specifikációi vannak a gépednek

(Windows 10 stabilabb gyorsabb mint a többi (ha megvan az ajánlott gépigény ))

2016. szept. 9. 09:03
 5/8 echtervin válasza:

Nekem azt mondta egy számítógépes, hogy régi XP-s gépre inkább WIN 8-ast tegyek, mint WIN7-et, mert jobban fog futni rajta a 8.

Nem próbáltam ki a 8-at, mert a kezelőfelülete nekem nem tetszik...

2016. szept. 12. 10:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem mind a kettő volt, de én a hetet jobban szerettem a menüje miatt. Nyugodtan frissítheted 10-re is, mert nem magas a gépigénye, és ez most a jövő, állítólag nem lesz újabb változat, a tízest fogják frissítgetni. Egészen kezdetleges, 10 éves gépen is eldöcög. Jól fog futni, csak legyen szabad hely neki a Wincseszteren 20 giga, legyen 2 giga memória , de 1 gigán is fut a 32 bites változat, és ismerje a videokártya a direktx 9-et, amit 10 éves integrált kártya is tud már, és a 10 éves wincsesztereken is van 80-160 giga hely.
2016. szept. 12. 13:01
 7/8 anonim ***** válasza:
52%

Win 7 gépigény: 1 GHz or faster 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor

* 1 GB of RAM (32-bit)/2 GB of RAM (64-bit)

* 16 GB of available disk space (32-bit)/20 GB (64-bit)

Win 8.1 gépigény:

CPU: 1 gigahertz (GHz) or faster with support for PAE, NX, and SSE

RAM: 1 gigabyte (GB) (32-bit) or 2 GB (64-bit)

Tárhely: 16 GB (32-bit) or 20 GB (64-bit)

Magyarul a kettő nagyjából megegyezik, ellenben előfordulhat hogy újabb gépeken a 8-1-et gyorsabbnak érzed gondolom a driverek miatt. Win 10-et én meg nem raknék régi gépre, szintén a driverek miatt, meg ha nem használsz dx12-őt, akkor mi értelme?

2016. szept. 14. 12:46
 8/8 anonim válasza:
17%

A Windows 7-nek van a legnagyobb gépigénye

Következő a sorban a Windows 10 És a legkisebb gépigényű a Windows 8/8.1

Mindenhol azt a hülyeséget írják hogy 1GB Ram 1GHZ Proci

Hagyjuk már.... :D

Amit leírtam azok személyes tapasztalatok

A Windows 8-at olyan gépeken használtam amire más XP-t telepített volna vagy 98-at :D

A Windows 8 a legstabilabb és leggyorsabb gyengébb konfigokon (Gyengébb konfig alatt a régi Prescott-okat értem/a régi szimpla magos gépek)

Remélem tudtam segíteni valakinek :)

2018. júl. 10. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!