Mini kamerát lehet rendelni külföldről úgy hogy nem hurcolnak meg érte? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
A kamerával ami terészetesen méretileg elég kicsi kb 2 Mp-es felvételt készít,biztonsági kamerának szeretnék használni méghozzá úgy hogy azt beépíteném valami semleges tárgyba ,egy lámmpába vagy kapuba vagy oszlopba stb .A lényeg a kis mérete miatt a könnyű beépíthetőség.Ha esetlegesen idegen lép be a területre (udvar,garázs,)akkor a kamera müködésbe lépne és felvételt készítene amiről természetesen a betörő nem tud.Így nincs olan veszély hogy a látható kamerát leszaggatják összetörik és felvételestől elviszik. Tehát az előnyöket leírtam.A kérdés az hogy végül is ez aféle kém dolog ,habár én csak saját célra használnám,mennyire biztos az hogy a magyar törvények szerint amit én nem ismerek ,járhatok a rendőrségre stb.Azért írom ezt le mert már láttam ilyet a tv-ben.Na most az internet tele van ilyen kütyükkel ,de nem ismerem az erre vonatkozó törvényt.És akkor még nem beszéltem a különféle tollakba ,kulcstarókba napszemüvegbe épített kamerákról.2016. szept. 3. 10:48
11/11 anonim válasza:
Régi a kérdés, de azért ideírom, lehet biztonsági kamerád a saját területeden nyugodtan, ha jól tudom annyi megkötése van, ha az udvaron szeretnéd telepíteni például, nem nézhet a kamera a szomszéd telkére, vagy az utcára, csak a saját telkedet videózhatod. A saját lakásodon belül meg oda teszel ahová akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!