Szerintetek mennyire biztonságos külföldről (Amerika) vásárolt számítógépet postai úton haza szállíttatni?
Tobb sebbol verzik a parod vagyakozasa...
USA nem az EU, vagyis afat es vamot is fizetnetek kell a csomagra, ha a csomagot megallitjak es vameljaras ala veszik
Itt a hivatalos forras:
Raadasul USAbol a postakoltseg igen huzos lesz, ami csak dragitja a gepet.
Ha a vamosok megfogjak es fizetnetek kell, akkor az afat nemcsak a gep arara teszik ra, hanem a gep ara + postakoltseg. Vagyis teljes osszeg x 27% afa, meg a minimum 2.5% vam.. igy is megeri???
Hollandiabol nincs se afa se vam, de en szamitogepet SOHA nem vennek ugy, hogy postai uton. Legutobb en is vettem egy Apple gepet, tudom milyen nagyszeruek ezek, de ugy raktam be a csomagtartoba mintha himestojast szallitanek es nagymama tempoba vezettem haza, nehogy vmi docceno miatt a doboz pattogjon hatul. Persze tudom meg vannak ezek csinalva, de akkor is. Minek kiserteni?
A postan meg tudod hogy dobaljak a csomagokat?!?!
A masik gond pedig a garancia. Ezt Apple-tol kell megkerdezni, ha kulfoldrol vasarolsz alma termeket es meghibasodik, otthon vallajak a javitasat? Mert ha nem, akkor csunyan beneztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!