Arduino/Genuino témában milyen oldalakat ajánlotok? Kezdőknek, új hobbi lesz :D
Tavir 60 napos tanfolyam, ingyenes, jó :)
Ezen kivül elektromanoid.hu
no meg referenciának az arduino.cc :)
Köszi
Amúgy mennyire nehéz megtanulni, főleg, ha fősulin párszor megbuktam majd 20 éve elektromosságtanból? Egyetemen mondjuk automatizálásból ötös voltam, de abból csak arra emlékszem, hogy a számítógépen vacakoltunk valamivel, ami szimulálta talán siemens plc-ket, amikre azóta se volt semmilyen szinten szükségem.
Jól hangzik, bár sulin kívül egyikkel se foglalkoztam, az meg eléggé rég volt :D
Amúgy elkezdtem nézetni a youtubeos videókat: https://www.youtube.com/watch?v=grU7eNPBRxk&index=1&list=PLT..
és jó bulinak néz ki. Szerintem, egy starter kit-be mindenképp belevágok. Lehet ezt venni valahol Magyarországon? Vagy Arduino store? Esetleg a kínai oldalakon lévő koppintások milyenek lehetnek?
Feltettem a céges masinára a szoftvert is, de piszkosul gyorsan konstatáltam, hogy arra még jó ideig nem lesz szükségem :D
Tudom még javasolni, mielőtt belevágsz az építésbe, hogy a C nyelvvel ismerkedj meg, tanuld kicsit, legalább a mutatókig bezárólag. Ha ez megy és kialakult egy kis programozói gondolkodás, már gyerekjáték lesz az Arduino.
A starter kit-tel kapcsolatban
Nekem az összes Arduino-s cuccom kínai másolat és mindegyik működik rendesen, egyszer sem volt komoly probléma velük.
C nyelvet online hol tudom megtanulni?
Te hol vásárolsz? Banggoodot meg ebayt néztem eddig, elég tűrhető árak annak a másolatokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!