Legmegfelelőbb fényképezőgép kezdőknek?
Szeretnék hobbiként elkezdeni fényképezni, és ehhez egy megfelelő fényképezőgép kellene. Na már most, nem szeretnék egy 300.000 ft.-os fényképezőgépet venni,így kezdésre, mert az kicsit elhamarkodottnak tűnik.
Mivel fényképezni szeretek, de csak egy kis egyszerű fényképezőm van, ami nem sok mindent tud, úgy gondoltam, ha már azzal szeretek fényképezni, lehet be kellene újítanom egy kicsit nagyobb gépet.
A segítségeteket szeretném kérni, mert nem tudom, mi lenne a legmegfelelőbb. A fényképezőgépekhez mint szerkezetekhez, típusokhoz, és stb. nem értek annyira, hogy válasszak. Ezért ha valaki tud egy "kezdőknek" megfelelőt, ami lehetőleg nincs annyira szörnyű áron, de mégis megfelel a célnak, akkor segítsen légyszíves!
Még mielőtt valaki megkérdezné, mennyit szannék rá, a válaszom: Ezt még én sem tudom! :D Ha lehet írjátok le a javaslatokat, és úgy zárójelben hogy kb. mennyibe kerül. Mivel nem értek a fényképezőkhöz, ezért nem tudok konkrét árat mondani, de azt tudom, hogy egy egyszerű "zsebfényképezőnél" (fogalmam sincs hogy így mondják e, tudjátok, az a kicsi :DDD ) drágább, tehát annál magasabb árakra gondolok.
Köszönöm szépen, ha valaki válaszol, és ajánl! :)
Szerintem vegyél egy Canon EOS M-et
a vázat megkapod egy ~100asért és objektíveket is tudsz hozzá elfogadható áron venni.
attól függ hogy mit akarsz fotózni.
a gépnek profi kategóriát megközelítő paraméterei vannak
Nincs, de használtan ki lehet fogni jó Canon 550/600D-ket.
Újonnan a 700D + 18-55 IS STM-et ajánlom.
Köszi a valászokat. Én is a 600D-t nézegettem mostanában, viszont nem tudom, merjek e használtat venni. Kissé tartok attól, hogy esetleg valami rossz benne/rajta. Az ilyen internetes oldalak gondolom nem mindig megbízhatóak (még sosem rendeltem/vettem semmit használtan, de főleg nem internetről :D)
Viszont ma épp nézegettem ezt a Canon EOS 1200D-t. Esetleg erről tudsz valamit? Persze tudom, hogy a 600D-t nem tudja felülmúlni, de szerinted kezdésnek milyen? Sok különbség közöttük, illetve a kép minőségében, amit készítenek?
Még egyszer nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltatok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!