Laptop normális OS nélkül, hogy is van ez? Sehol egy értelmes válasz.
Szeretnék egyetemre laptopot venni, 3D-s tervezés elég jól kell fusson rajta meg amúgy sem szeretnék egy hulladék 100 ezrest venni. De amelyiket kinéztem mindegyik DOS oprendszerrel van és a windowsosak meg ebben az árkategóriában sokkal kevesebbet tudnak.
Mi van akkor ha torrentezek és leszedem mondjuk a windows 7-et és így spórolok 40 ezer forintot? Nem bűnügyi hanem HASZNÁLATBELI hátrányra gondolok!
Semmi bajod nem lesz belőle, ha "jól" csinálod.
Amúgy nem tudom miről beszélsz, egy csomó laptopot Windows 10 el árulnak, a 3D tervezőknek (catia,inventor,creo,stb..) nincsen hatalmas gépigénye. Öreg, lassabb gépeken is elmennek. Nem hinném, hogy egy 150-200 ezres laptopon amihez adnak Windowst baj lenne velük.
"Öreg, lassabb gépeken is elmennek."
Cserébe jelentős videó memória kell hozzá.
Ha tervezel akkor ezt is vedd figyelembe.
"Öreg, lassabb gépeken is elmennek."
Lehet, hogy eldöcög, de egy komolyabb renderelésnél már igazán megizzadna és sokáig tartana.
Dos operációs rendszerrel meg már ezer éve nem adnak el gépet. :D
Max operációs rendszer nélkül.
Egyébként Ebay-en lehet kapni gyári win 10-et is matricával 30 euró környékén, win7-et meg még olcsóbban.
Tehát akkor e-bay? Torrentezni sem akarok nagyon. Pár ezret még kiadok érte. Rendben köszi a válaszokat.
Az van odaírva, hogy DOS nézd csak meg :D laptopszalon.hu-n
"Dos operációs rendszerrel meg már ezer éve nem adnak el gépet. :D
Max operációs rendszer nélkül."
Szerintem adnak. FreeDOS-al! Más kérdés hogy odarják hogy oprendszer nélkül. Amikor megveszed akkor meg indul rajta a FreeDOS :)
Oprendszer nélkül nem adnak (legfeljebb cégeknek nagy tételben) mert ha jól emlékszem van valami kereskedelmi szabály ami szerint csak használható (kulcsrakész) készüléket szabad forgalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!