Hogy működik a szegélynyiró gép? Mennyiben különbözik a fűkaszától?
Figyelt kérdés
2016. aug. 17. 22:57
1/1 anonim válasza:
Kisebb, szerényebb teljesítményű.
A fűkaszára akár bozótvágó fém kést is fel lehet szerelni ami elviszi a pár centis ágat is akár, de a szegélynyíró szerényebb képességű.
Nekem akkumulátoros van, kiváló a virágok és bokrok közt benyúlni vele, patakparton a tujáknál. Speckó a kés is benne, visszabicsaklik és leold a hajtás nagy terhelésre, pl egyszer elkapta a papucsos lábujjam mikor megbotlottam. A szerényebb teljesítmény miatt ebben nem damil van, azt jobban kell pörgetni a hatékony munkához, a kés kisebb fordulaton is jól dolgozik. Sőt, szerintem jobb, mert nem tépi, hanem vágja a rostokat, a fűnél ez előnyösebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!