Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miben különbözik egy komolyabb...

Miben különbözik egy komolyabb e-cigaretta egy "gyengébbtől"?

Figyelt kérdés
Pl. egy IsTick 100W készlet (20-25 ezer ft) mivel jobb, mikben különbözik egy Crystal eGo BVC (10-12 ezer ft) ? Megéri a váltás, ha igen, miért?

2016. ápr. 23. 13:42
 1/2 Tomci76 válasza:
Szia! Szerintem abban különbözik hogy azt tudod használni többféle huzallal,mármint ha te tekered a kazánodat. Én személy szerint Istick 40-est használok reggeltől estig egy Melo2-es porlasztóval.4.5 ml elég egy napra 15w-on hajtva.Triton kazánnal nekem bevált!
2016. ápr. 23. 14:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a választ! De az nem sok egy kicsit? Hogy látod magadról? Nekem nagyon soknak tűnik. Nekem 10 ml elég kb 1 teljes hétre a mostanimmal, csak azért mondom hogy ahhoz képest te majdnem 2 nap alatt elszívsz annyit. Vagy reggeltől-estig non-stop szívod kb?
2016. ápr. 23. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!