Van olyan aljzat, amibe tetszőleges keystone modult betehetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Látom, hogy lehet kapni külön keystone modulokat, szóval nem muszáj aljzattal együtt megvenni:
Az érdekelne, hogy ehhez lehet e kapni külön süllyesztett fali aljzatot, amibe mondjuk 3 félét össze tudok kombinálni, vagy ha nem, akkor mihez használják őket?
2016. aug. 6. 19:39
1/2 A kérdező kommentje:
Közben találtam üres keystone-hoz való fali aljzatokat: [link] Azt hiszem körülnézek elektronikai boltban a környéken, hátha tudok venni helyben. Ha nem, akkor maradnak a webshopok.
2016. aug. 6. 22:54
2/2 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy a másik webshop nagyker, és csak kiskereskedőknek árul.
Végül ilyet vettem: [link] Ez az egyedüli most itthon, ami 2 keystone-nál többet tud, a 3 meg nekem pont elég. Külföldről nem akarok rendelni, mert többe kerülne a szállítás, mint az aljzat.
2016. aug. 25. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!