Miért nem lehet már egy normális egeret se venni?
3 éven belül vagy 6 egeret elhasználtam, hihetetlen számomra hogy manapság szart gyártanak. Vegyek félévente újat.. Aztán legyártanak 10x-annyit amennyire szüksége lenne a földnek, s akkor 5 percente kell rohanni, megkell szakítsam a munkát minden, és gyűl az ipari hulladék..
Ez mégis mire a francra jó?
meg kell élni nekik is valamiből
ha 20 évig lenne jó egy egér akkor már rég csődbe ment volna a gyártó
nekem most egy zalman zm-m200 van amit majdnem egy éve vettem és még nem duplaklikkes a switch pedig elég olcsó
van olyan 10k forintos ami fél év után megy tönkre, szóval ennyit a minőségről
Ja ez így van, de ajánlok egereket neked, ha gondolod.. Íme:
Gigabyte GM-M6800 optikai egér
Cougar 550M metál kék egér
Zowie ZA11 fekete egér Vagy ez, de ezt etetni kell: [link] Sajna ők is max, 3 évig élnek tán.
,, Érdekes, nekem 12 év alatt ez ami van a 3. egerem. Ja, és hogy nem romlik el? Elárulom csak neked, csak most ingyen a szupertitkos titkát az egerek, meg úgy bármi hosszú élettartamának: rendeltetésszerűen használom, nem csapkodom, s egyéb."
Most te honnan veszed hogy én csapkodnám? És ez hogy jön ide? Örülök hogy te jól fogtad ki, vagy nem kell laptoppal annyit hordozzad s nem gyötrődik, de mit kell személyeskedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!