5000 Ft sok egy egérre.1000 Ft-ból létezik, hogy normális egeret vegyen valaki, amit játékra használna?
Egy ismerősöm szavait idézem a kérdésben, aki megkért, hogy segítsek neki keresni egy "jó egeret játékra", de már a 2000-et is sokallja érte. Fő szempontja, hogy világítson.
Létezik egyáltalán megbízható egér max 1000 Ft-ból (amin van valamiféle LED-világítás)? Ha igen, tudtok javasolni ilyesmit?
Legutóbb egy Kolink (HM-50) egeret vett kb. 750 Ft-ért, de szerintem ennyiért nem várhatja, hogy túl tartós legyen.
Én minimum egy normálisabb Logitech egérre ruháznék be, de hallani sem akar róla, hogy 2500-3000-ért vegyen egeret. Értem, hogyha valaki nem akar (és esetleg nem is tud) tízezret vagy annál többet kiadni egérre, de max. egy ezresért csak nagyon budget irodai egerek vannak, meg ismeretlen, megbízhatatlan márkanevek, akiknek a termékei idővel elkezdenek duplán kattintani, szétkopnak, stb.
Én kezdem azt érezni a közelmúltbéli tapasztalataim alapján, hogy 5000 Ft a minimum, amiért egeret vennék, és veszek is hamarosan, mert már féltucat rágcsálóm ment tönkre az olcsóbb kategóriákból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!