Szupertrafipax észreveszi ha nincs világítás?
Üdv!
Mai nap, olyan 5-óra után (világos javában) városon kívül elmaradt a világítás és olyan helyt haladtam ahol volt szupertrafipax telepítve... számíthatok valamire?
#2-es, hányszor is kaptál már büntetést mert lakott területen kívül bekapcsolt világítás nélkül mentél át szupertrafipax alatt?
Nem egy cikk jelent meg, hogy mit figyel a VÉDA rendszer. Sehol nem írják a világítást...
Látni, látja de nem figyeli. Figyelmesen olvasd el, hogy mit írtam, nem fogsz benne olyat találni hogy "nem látja". Ne csak olvass értelmezz is...
Biztonsági övet figyeli, persze. De azt sem írták sehol, hogy milyen hatékonysággal. Persze a rendőrség által közreadott videóban jól látszik, hogy a fehér ruhás sofőr és fehér ruhás utasa nincs bekötve a fekete övvel, na de a fekete ruhával mi van... Ilyen szempontból nem annyira szuper az a trafipax. Részemről hidegen hagy, hogy mit hogyan lát, mert nem szabálytalankodok... és szerintem a kérdező is megnyugodhat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!