Budapesten lámpabolt?
Figyelt kérdés
Ugyan párat kijelez a Google térkép is, de nem tudom, azok közül melyikeket érdemes egyáltalán felkeresni. Szóval tudnátok írni olyan fővárosi lámpaboltokat, ahol nagy a választék? (Igazából egy bizonyos alakú lávalámpát keresek.)2016. máj. 3. 10:33
1/2 anonim válasza:
A lávalámpa nincs olyan sok helyen, asia centert tudom ajánlani, ott talán van, de hogy az alakja is speciális legyen, talán inkább neten kellene keresgélned és rendelni egyet.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Akkor lehet, felkeresem azt a helyet, vagy valóban rendelés lesz belőle, mert eddig csak a neten láttam olyat, amilyet szeretnék. (Egyébként ilyen [link] szóval semmi extra, de nem az a hagyományos ,,rakéta" alakú)
Ha másnak még van bevált boltja, örömmel hallanék afelől is. ^^
2016. máj. 3. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!