Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Megéri ez a laptophűtő?

Megéri ez a laptophűtő?

Figyelt kérdés

[link]

megér ennyit? vagy kb ennyi pénzért milyet javasolnátok? HP635ös gépem van (ráfér erre), 3-4 éves de van már minden baja, pedig karban van tartva (szervízbe is volt, ismerős is megnézte kitakarította stb aki ért hozzá), de eléggé melegszik, főleg most nyáron.

2016. jún. 5. 19:46
 1/3 A kérdező kommentje:
* annyit írnak 15,6 hüvelykes gép max, akkor az enyém ráfér igaz?
2016. jún. 5. 19:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Jónak jó. De szerintem olcsobb is megfele. Az a lényeg, hogy hűtse. Én kb. 2k ért vettem, rengeteget használtam, mai napig megy. 1 éves.
2016. jún. 5. 19:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerinem abszolút jó, de ha ölben akarod használni, akkor kényelmetlen lesz. Valamint azt is érdemes megnézni, hogy hol melegszik, hogy ne feleslegesen hűtse, ne takarja el a levegőző nyílásokat. 3-4 éves gépnél szerintem abszolút mindennapi dolog, hogy mocskosul felmelegszik és zúg, mint egy traktor. Én is nemrég cseréltem le az enyémet, kb. ugyanennyi idős volt :) A végefelé már nem hallottam, mint mondanak Skype-on, annyira zúgott, és volt olyan része, ami érinthetetlenre forrósodott.
2016. jún. 6. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!