Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szerintetek megéri laptop...

Szerintetek megéri laptop hűtőt venni?

Figyelt kérdés

Valami ilyesmire gondoltam, a Media Markt-ból: [link]

Nem vagyok nagy gamer, napi 2 óra játék szokott lenni (kivéve majd a szünetben). Bár néha olyan játékot játszom, ami megizzasztja a gépet, ezért gondolkodtam el egy ilyenen.

2014. okt. 20. 16:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem éri meg, mert nincs laptopom. Hogy neked megéri-e, az meg a te döntésed. Ha úgy érzed, hogy a gép nagyon melegszik, akkor érdemes venni.
2014. okt. 20. 16:28
 2/7 A kérdező kommentje:

Most egy ilyen laptop tartóm van: [link]

És hát valószínűleg nem igazán szellőzik alatta. Néha volt már, hogy szinte maxon ment a gép hűtője.

2014. okt. 20. 16:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Én nem vennék ilyet, mert ez a legtöbb gépnél csak a háttértárat és a RAM-ot hűtené(azt meg felesleges)

Olyat érdemes venni ami megemeli a gép végét*, vagy olyat ami az egész gépet**. Nekem van mindkettőm, de mostanában inkább a kicsit használom, és azt sem szoktam bedugni, csak megemeli a gépet és így több levegőt tud/könnyebben tudja beszívni a ventilátor.

A kicsit akkor ajánlom ha csak asztalon játszol, és hordozod a géped. A nagyot akkor ha ágyban/fotelban játszol(akkor is ezt ha ágyban és asztalon is játszol)

* [link]

**

[link]

2014. okt. 20. 20:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi. Tehát azt, ami most van (link az előző hozzászólásomban) felejtsem el, mert nem igazán szellőzik?
2014. okt. 20. 20:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés, kb. mennyibe kerül ez a két fajta, amit linkeltél?
2014. okt. 20. 21:10
 6/7 anonim ***** válasza:
A nagyot 3 éve vettem talán 4e forintért, lehet azóta olcsóbb, a kicsit ebayen vettem ezer forint alatt
2014. okt. 21. 06:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Ami most van, azt pedig felejtsem el?
2014. okt. 21. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!