Szerintetek megéri laptop hűtőt venni?
Valami ilyesmire gondoltam, a Media Markt-ból: [link]
Nem vagyok nagy gamer, napi 2 óra játék szokott lenni (kivéve majd a szünetben). Bár néha olyan játékot játszom, ami megizzasztja a gépet, ezért gondolkodtam el egy ilyenen.
Most egy ilyen laptop tartóm van: [link]
És hát valószínűleg nem igazán szellőzik alatta. Néha volt már, hogy szinte maxon ment a gép hűtője.
Én nem vennék ilyet, mert ez a legtöbb gépnél csak a háttértárat és a RAM-ot hűtené(azt meg felesleges)
Olyat érdemes venni ami megemeli a gép végét*, vagy olyat ami az egész gépet**. Nekem van mindkettőm, de mostanában inkább a kicsit használom, és azt sem szoktam bedugni, csak megemeli a gépet és így több levegőt tud/könnyebben tudja beszívni a ventilátor.
A kicsit akkor ajánlom ha csak asztalon játszol, és hordozod a géped. A nagyot akkor ha ágyban/fotelban játszol(akkor is ezt ha ágyban és asztalon is játszol)
* [link]
**
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!