9 V-os elemből melyik fajta az, amelyik tuti nagyon jó minőségű és magas a feszültsége?
az a gond, hogy már többet próbáltam, de annyira érzékeny a készülék a feszültségre, hogy már 8,6 V-nál se működik, de márkásabbak se. Eddig Varta bírta a legtovább, de ez is kb 1 óra volt, ez meg vicces, a többi 10-20 perc, mert úgy látom, hogy automatikusan letiltja a készülék magát ha csak pár tized V-ot is csökken.
Melyikről tudjátok tapasztalatból, hogy tényleg tartósak és tényleg sokáig nem süllyed be a fesz?
Abból gondolom hogy ratyi (#2 vagyok), hogy csak az amatőr használatra szánt készülékek mennek 9 voltos elemmel.
A profi cuccok soha.
Ez nem vélemény, ez ténykérdés.
most ezt hiába mondod nekem, tudom nagyon jól, ez az egy darabom van, és vicces módon a legmodernebb és a legmárkásabb, ami 9 V-os, az összes többi AA-s. szóval értelek én, és én is azokat szeretem, nincs is velük ilyesmi vajon, de semmi, ezt most kifogtam.
és még mindig lehet h tényleg az elemeket fogtam ki nagyon avagy maga a készülék pont hibás.
abban a tényben meg elégé tévedsz. mondjuk úgy, a többségre igaz, de íme a kivétel. (és mindezt úgy h én is utálom szal legszívesebben visszavinném a frászba, mert hiába nagy márka, sztem egy rakás semmi, legalábbis a hangja vacak, hát műszakilag olyan amilyen .... összehasonlítási alapom meg hidd el, van, csak való igaz, 9 V-osom még nekem se volt soha)
24: ugyan ugyan ...
amúgy végre kaptam jó aksit, vettem tesco gyártmányt, na ezzel nincs gond, ez azért tényleg minőség (rá is van írva: ultra high power)
megmértem is-is.
terhelve 8,6 V és terheletlenül 9,7 V (azért ez is durva nem? hogy lehet már 9,7???) na mindegy, lényeg h tehát 9 feletti kell neki mindenképpen és akkor oké és hát sajna iszonyú nagy a fogyasztása.
amiket mondtatok konvertereket h akármennyiből csinál fix 9 V-ot, annak véletlenül nincs nagy fogyasztása eleve magában is? mert akkor megint megette a fene, ha az meg amiatt nem fogja bírni.
#2 vagyok, kiszálltam, a típusát véleltelnül se mondd meg...
továbbra is azt mondom, hogy 9V elem = amatőr cucc
attól függetlenül, hogy te mit írsz
hát most írtam le.
meg kinek mi az amatőr. nyugi nem gagyi márka, de írtam h Duracell, Energizer, varta, mindet kipróbáltam.
nekem az a gyanúm h zárlatos hát ennyit nem zabálhatna ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!