9 V-os elemből melyik fajta az, amelyik tuti nagyon jó minőségű és magas a feszültsége?
az a gond, hogy már többet próbáltam, de annyira érzékeny a készülék a feszültségre, hogy már 8,6 V-nál se működik, de márkásabbak se. Eddig Varta bírta a legtovább, de ez is kb 1 óra volt, ez meg vicces, a többi 10-20 perc, mert úgy látom, hogy automatikusan letiltja a készülék magát ha csak pár tized V-ot is csökken.
Melyikről tudjátok tapasztalatból, hogy tényleg tartósak és tényleg sokáig nem süllyed be a fesz?
ez egy mikroport, zsebadós. igen, én is gondolkodtam már rajta, hogy valahogy kivezetem és zsebre téve rákötöm egy 9,6-os aksira, mert ilyenem van, csak hát ez elég macerás. de úgy tűnik, nem marad más megoldás...
az anyjukat pedig egy tök márkás készülék ám.
ja, akkor vegyél egy ilyen egybetokos háromlábú DC-DC konvertert, ami 12 voltot állít elő 5 volttól felfelé bármennyiből, és jó lesz
De lehet hogy csak az elemfesz érzékelés romlott el, egy -két ellenállás cseréjével meg lehtne oldani, hogy kb. 7 voltig működjön (kb. ott van kimerülve nullára egy 9 voltos elem)
az az ultralife nem semmi, csak hét látom az ára is szép.
az rendben hogy baromi jó mAh-s na de a feszt is tartja? mi a tapasztalatod?
oks köszi d emilyen az a konverter? esetleg képed vagy link van róla? pl zsebbe befér?
és a másik, hogy 10 V nem fog kárt okozni benne? az meg nem lesz neki túl sok ha elvileg 9 V-ra van tervezve? ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!