M1230 kérdése:
Pattintós szürke kötődoboznak hogy lehet egyszerűen sérülésmentesen levenni a tetejét?
Figyelt kérdés
2016. máj. 2. 20:09
11/14 A kérdező kommentje:
Ezek mind hibákból adódóan vannak kérdezve és mert érdekel és lehet hogy ezekből màs is tanul mert kérdezés nélkül nyul hozzá.én nem teszem csak amibe biztos vagyok és nem veszélyeztetek senkit.
2016. máj. 3. 20:47
12/14 A kérdező kommentje:
Gondoltam villanyhoz értők irnak és nemkötözködnek igy gondoltam nem kell szerelőt hivni először megkerdem aztam ha tobben irjak hogy nem jo ki javittatom
2016. máj. 3. 21:29
13/14 A kérdező kommentje:
A kötődoboz pl spot lámpàknàl szét volt törve gondoltam csak igy lehetett szetszedni
2016. máj. 3. 21:32
14/14 A kérdező kommentje:
De nem csak nem értett hozzá a villanyszerelő mint most kiderült le lehet anélkül is szedni hogy széttörd
2016. máj. 3. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!