M1230 kérdése:
Pattintós szürke kötődoboznak hogy lehet egyszerűen sérülésmentesen levenni a tetejét?
Figyelt kérdés
2016. máj. 2. 20:09
1/14 anonim válasza:
Ha hasonló, akkor a kis résnél kell megfelelő méretű csavarhúzóval lepattintani:
2/14 A kérdező kommentje:
Kösz
2016. máj. 2. 20:42
3/14 anonim válasza:
Ugye nem itt akarsz megtanulni villanyt szerelni? Legalább az 5. olyan kérdésed ami már életveszélyes, ha ezt se tudod!
4/14 A kérdező kommentje:
Nem kell túl aggódnod ezek szimplán kérdések,de te miért aggódsz ennyire?nem érdekelhetnek dolgok?
2016. máj. 3. 20:07
5/14 anonim válasza:
De szabad kérdezni, de nekünk is legyen szabad kifejteni a véleményünket. És mivel nem 1 kérdés van, hanem egy egész sorozat amiból kiderül, hogy itt nem kiváncsiskodóval állunk szemben, hanem valakivel aki itt akarja megtanulni ezt a szakmát azt életveszélyesnek tartom. Tudod nem egy hullát szedtem már ki különböző elosztókból. Láttam olyat akinek azért hiányzott az ujja mert az apja megbarkácsolta a villanyt otthon. Nem egy olyan házat láttam ami azért égett le mert a tulaj "nem fizetek a villanyszerelőnek, a netről megtanulom". Az a baj, hogy ezt Ti a csökkent felfogó képességű agyatokkal nem értitek, nem látjátok, hogy a villany nem játék! Ez amit itt rendezel kedves kérdező (figyelembe véve a többi kérdésedet) tényleg ön és közveszélyes! Hány hullát akarsz gyártani? Ld. fázis ceruzás kérdésed! Öreg nem fogod fel, hogy már legalább egyszer belenyúltál a konnektorba és csak a vak szerencse az oka, hogy nem döglöttél meg? Meddig akarsz még kísérletezni? Amíg tényleg megdöglesz?
6/14 A kérdező kommentje:
Igazad van de ne kelljen màr szerelőt hivni egy villanykörtéhez a fázisceruza régi volt a szigetelés ki volt törve egy részen azért rázott akkor még nem làttam kb fél mm es részen
2016. máj. 3. 20:17
7/14 anonim válasza:
Na pont itt kezdődik, hogy egy villanykörtéhez... Utána jön, hú multkor is kicseréltem a csillárt, és a netről megtanultam, hogyan kell bekötni egy csokiba a drót, mostmár nagyon értek hozzá, meg a falba leszigeteltem a drót végét már tényleg nagyon értekhozzá. Na ehhez se kell akkro szerelő mert minek, múltkor is megcsináltam...
De ugye ügyvéd úr ezt egy felfüggesztettel megúszom? Nem szándékos volt, csak véletlenül megszereltem a villanyt és azért vágta agyon az áram az anyósomat!
8/14 A kérdező kommentje:
Hallottàl már olyanrol hogy szakember miatt volt baleset?kiben lehet bizni abban sem tisztelet kivételnek
2016. máj. 3. 20:23
9/14 anonim válasza:
Na vakíts ok? Szakember miatt lényegesen ritkább. És szakember és szakember között is van különbség. Nem erről beszéltem. Ma már nagyon könnyű megbízható szakembert találni. Csak keresgélni kell és nem az elsőt kihívni amelyiket kidboja a google.
10/14 A kérdező kommentje:
na jo szerintem nem tartozok magyaràzattal de megnyugtatlak meg a rágalmazást is elnézve nem kell kiszedned majd a villanybol
2016. máj. 3. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!