Ricstom kérdése:
Ha a prociról leszedem a hűtőt, és látom, hogy valami szürke volt odakenve, visszarakom, akkor ugyanúgy kéne működnie?
Figyelt kérdés
Csak azért mert ugyan ezt megcsináltam és nem indul a gépem. (Athlon X2 +5200-as processzor)2015. jún. 4. 15:15
1/5 A kérdező kommentje:
Néha elindul, de akkor is mindig befagy.
2015. jún. 4. 15:21
2/5 anonim válasza:
Valahogy meg kéne nézni hogy milyen hibakóddal áll le.
Valószíü elcseszted a hövezetését. Felmelegszik és lefagy. Nekem is Volt hasonló. Kell olyan trutyit (hövezetö paszta) venni, és összerakás elött kenni alá. Vagy esetleg letisztítani, és teljesen újat felkenni.
3/5 A kérdező kommentje:
Win 8.1 van felrakva, startig eljut, utána befagy. Egyébként milyen pasztát kéne felrakni?
2015. jún. 4. 15:33
4/5 anonim válasza:
Hővezető pasztát kell kenni a procira, de az a szürke vezeti az áramot, szóval panelra lábakhoz ilyesmi nem kerülhet.
Még valami. Ha ilyen gyorsan kifagy, akkor valószínű hogy a hűtő nincs jól visszatéve,és azonnal túlhevül.
reméljük nem ölted meg...
5/5 A kérdező kommentje:
Nem, mert újraindításkor a BIOS-ba be bírok lépni, megnézni a hőmérsékletet, vagyis szerintem nem halt meg, de ha szerinted igen, javíts ki.
2015. jún. 4. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!