Érdemes-e váltani? (T-Home)
A helyzet a következő: Eddig rendes telefonkábelen jött be a net és az IPTV-is. Előfizetnénk egy jobb netre ahhoz viszont koax kábel kell és netes telefon ami annyit tesz ha nincs áram nincs vonal sem. (csak így kapható kedvezményesen)
Egy jóembertől hallottam h a rendszer kevésbé stabil mint a hagyományos telefon-os.
Nektek mi a tapasztalatotok? Sokszor vacakol a vonal? Meg vagyok elégedve vele?
A válaszokat előre is köszönöm.
Nekünk 5 éve van így telefon-internet-IPTV a T-Home-tól (megyeszékhelyen). Idén még nem volt semmi gond velük. Tavaly, illetve előtte kb. évi 3x kellett betelefonálni, hogy gond van, segítsenek. Ilyenkor legfeljebb 2-3 óra alatt megoldódott a gond, volt hogy csak 15 perc kellett hozzá, gyorsak és udvariasak voltak mindig. Mindig az internettel volt a baj, és az esetek felében volt rossz mellé a telefon is, az esetek másik felében a vezetékes telefonról szóltam be, hogy baj van a nettel. Az IPTV talán ha háromszor volt rossz az 5 év alatt, de a sima vezetékes TV-t addig is lehetett nézni.
Én úgy gondolom, megbízható rendszer, és a Hiéna díjcsomaggal az ára is tökéletes. Bár összehasonlítási alapom nincs, UPC-t, Digit sosem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!