Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Elektrét mikrofon házilag?

Slash49 kérdése:

Elektrét mikrofon házilag?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A kérdésem az lenne, hogy egy elektrét mikrofont szeretnék csinálni,bde nem nagyon vagyok a müködésével tisztában még. A kérdésem az lenne, hogy a mikrofon előerősítő azért kell hogy lehessen hova csatlakoztatni a mikrofont? Vagy mi? Am kondistilusu mikit szeretnék, usb-s csatlakozással. Am rá googleztam a dologra de nem találtam használható dolgot. A kérdés a kérdésben egyébként az, hogy mi kell ahhoz, hogy a mikrofon müködjön? Az elektrét miki fejer hova kell kötni és mibe, és ha van nyákterv hozzá hol? Köszi

2016. ápr. 2. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Kell egy USB-s hangkártya, ugyanis audio jel nem jön ki az usb csatlakozón. Én a helyedben ezzel kezdeném. Ez alapjaiban határozza meg a minőséget. Utána kell egy mikrofonerősítő, mivel a kapszula jele igen alacsony. Erre kell rákötni a kapszulát.

Egyébként mi a célod vele? Mert lehet a végén lesz egy borzalmas ár/érték arányú mikrofonod, amit kenterbe ver egy 2000Ft-os kínai is.

2016. ápr. 3. 08:26
 2/7 A kérdező kommentje:
A célom nagyon piti. Videó hívásokhoz, felvételekhez. Viszont usb-s hangkártyát nem veszek, 20ezres hangkártya van a gépben.
2016. ápr. 4. 01:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Akkor meg minek akarsz USB-s mikrofont? Az USB csatlakozás csak akkor lehetséges, ha beépítesz egy hangkártyát a mikrofonba.

[link]

Ennyiért megéri kínlódni?

2016. ápr. 4. 05:25
 4/7 anonim ***** válasza:
És akkor miért nem veszel egy 2000Ft-os mikrofont és kötöd rá a hangkártya bemenetére?
2016. ápr. 5. 13:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Mert stúdió mikit szeretnék, csak venni drágább mint csinálni.
2016. ápr. 6. 01:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem értek egyet. Minőségi mikrofont nem olcsóbb csinálni, mint venni. A mikrofonkapszula önmagában sem olcsó, ha minőségiről van szó. Akkor már jobban jársz, ha használtan veszel egy jót.
2016. ápr. 6. 07:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Oké köszi!
2016. ápr. 7. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!