Elektret mikrofon <-> dinamikus mikrofon? Hogy tudok egy dinamikust az elektret helyére bekötni?
az a gond h elvileg elektret a miki a kamerában, na de színpadi hazsnálathoz a keverőbe van kötve már 1 db,m és most ehhez is akarunk csatlakoztatni + egyet, na de ha simán rákötöm a dinamikust az elektretnek az 5 V +/-ra, akkor az búg, és gondolom nem jó az úgy sehogy se.
Hogy tudnám ezt megoldani? Egyáltalán mi van olyankor ha én pl elektret mikrofont dugok a keverőbe, amelyikben a másik kettő meg dinamikus? ez így tud működni vagy tönkremegy?
Vagy a másik: ha eleve az elektret 2 vezetékére közvetlenül a dinamikus miki 2 szálát kötöm? ilyenkor mi történik? fog az működni csak rosszabbul vagy tönkre is teheti a kamerát?
senkinek sincs ötlete? :(
valahogy meg kell oldanom, hogy egy kivezetett jack aljzathoz tudjak mikrofont kötni, na csak most azért áll a dolog, mert nem tudom, hogy ha eredetileg elektret van benne, akkor erre a 2 szálra "sima" dinamikust is lehet-e kötni ... (csak mert a többség ilyen ugye, amiket színpadon és egyáltalán multimédián kívül hazsnálnak)
hops, én azt se tudtam h ebben van előerősítő ... sőt, biztos se vagyok benne.
oké, én hiszek neked, de akkor arról mi a véleményed, hogy ha én ennek ellenére az elektret miki 2 szálát kivezetem, és arra rákötöm a dinamikus mikit közvetlenül, akkor úgy mi lesz? működni fog vagy sem? vagy zúgni-búgni fog?
tudod az a nagy gondom, h szeretném megoldani valahogy, mert így ha kivezetem a 2 szálat, akkor rá tudom tenni a rádiós mikrofon csatlakozását, és úgy akkor ugye a távolság megoldva, ha állványról kamerázunk, nyugodtan mehetek messzebb is a hang miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!