Vannak olyan fórumok, ahol részletesen le van írva, hogy mi szükséges egy 3D-s nyomtató elkészítéséhez és hogy hogyan tudom megépíteni?
Figyelt kérdés
Szeretnék majd hobbi célból készíteni egy 3D-s nyomtatót, szóval nem egy halálpontos és méregdrága gépre gondoltam. Magát a váz szerkezetet el is tudnám készíteni otthon, de a többi részéhez el kéne egy kis segítség. Ebay-ről gondoltam hozzá beszerezni a dolgok nagy részét, de ugye nem mindegy, hogy pontosan mit veszek...
Privát üzeneteket is szívesen fogadok, ha valaki komolyabban foglalkozott már vele!
Előre is köszönöm mindenkinek, aki bármilyen formában tud segíteni! :)
2016. márc. 28. 20:02
2/10 anonim válasza:
Amint kész a nyomtatóm lesz róla cikksorozat, elvileg ha minden jól megy április végére össze tudom rakni. Ahogy beérkeznek e-bay-ről a hozzávalók, már ugrok is neki.
3/10 anonim válasza:
Sziasztok Ezek a nyomtatók amiket itt megosztott valaki tényleg 300 dolcsiba kerülnek?
4/10 anonim válasza:
Segítene valaki melyiket érdemes egy kezdőnek megvenni?
5/10 anonim válasza:
" tényleg 300 dolcsiba kerülnek?"
Plusz a postaköltség Amerikából, ami elveszi a kedved tőle.
6/10 anonim válasza:
Akkor miért van odaírva hogy ingyenes szállítás?
7/10 anonim válasza:
A kínai az ingyen van. Az amerikai kb 35 ezer forint.
8/10 anonim válasza:
#7 mi az hogy a kínai ingyen van? Kínából jövő termék áfa és vám köteles 50 euró fölött.
9/10 anonim válasza:
# 8
Kedves válaszoló, előbb olvasni, utána gondolkodni.
Ha nem megy, nem írni.
10/10 anonim válasza:
#9 te beszélsz. Azt írod a kínai ingyen van? mégis hol? nekünk biztos nem. Szóval pofád lapos, menj minecraftozni.. mert 3d nyomtatáshoz, vámoláshoz látszik, hogy nem értesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!