A counter strike 1.6-ba hallom a saját hangom de a többiek meg nem, a gépen is szól mert hallom akkor a csébe miért nem jó?
Figyelt kérdés
2016. márc. 27. 18:54
1/3 anonim válasza:
Tört játékod van? Akkor azért. Volt még régen egy újíás, hogy non-steames nem halja a steamest, és fordítva.
Persze az is lehet, hogy az optionsba le van véve a hangerő. Tesztelt ott hallod-e. Van egy test gomb. Ha ott jó, akkor az a baj amit előbb írtam.
2/3 A kérdező kommentje:
rendes warzoone csém van :)
igen már próbáltam
2016. márc. 27. 19:31
3/3 A kérdező kommentje:
csináltam egy hangfelvételt a gépen és ott sem volt jó(win7),de ha nem csinálok semmit akkor meg hallom a hangom mit csináljak meg?
2016. márc. 27. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!