A T-mobilnál miért ilyen mocskosúl drágák, a notebook-ok? Mîért ekkora lehúzòk? Többi lent.
Lejàrt a net elôfiZetèsem (kàbeles) a t home-nàl elkezdtem nèzegetni az oldalt majd ràbukkantam,a notebook internet mellè alcîmre.
Olyan brutàl àron àruljàk hogy nem igaz...
Nèztem pèldàul ezt az ASUS-t
182300
A laptop szalonban ugyanez 130 ezer forint.
Meg amùgy szerintem minden cuccukat a lehetô legmagasabb piaci àron àrúljàk.
Miért akarod ott venni, ha nemed túl drága?!?!??!
Mellesleg valószínüleg van valami extra hozzá (akár csak a szervíz), amiért ott többe kerül.
Kamatmentes 24 havi részletet ad a termékeire, szerinted tényleg kamatmentes?
Nem kell a laptopokig elmenni, nézd csak a telefonokat. 10-20 ezerrel többért ad egy telefont, mintha a Media Marktban vennéd meg kártyafüggetlenül, csak itt kapsz rá 24 havi részletet, ami állítása szerint kamatmentes. Igen, tényleg az, viszont a termék alapárába minden bele van építve.
A részletet is háttérfinanszírozza a plusz, ezen kívül biztosítaniuk kell egy, az egyéb termékektől eltérő szervizhátteret, aminek a beruházása valószínűleg még nem termelődött vissza.
Gondolom szervizprobléma estén nem akarják a cégimázst széttárt kézzel illetve sima labda-továbbdobással rontani. A megbízhatóság nincs ingyen.
"A laptop szalonban ugyanez 130 ezer forint. "
Csak ahol ennyiért veszed ott a gari nem ugyanaz.
Addig nincs semmi baj míg nem kell javítani. És sajna gyakran előfordul hogy kell a szervíz.
Igazábol ezt én sem értem hogy mikért kell a garancia végett,vagy 50 ezerrel drágábban adni...
Ezeknek országos szervizhálotata van nem ? Vagy csak a t home-nak dolgozonak ku.r.va drágán,
Mondjuk egy "haveri alapon müködő" szerviz háttér..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!