Laptopomba cserélhetek ramot vagy HDD-t? Elvész a garancia?
Van egy Acer aspire ES 11 notebook/laptopom. Nagyon szeretem, nagyon gyors de viszont 32gb-os... Ami nem elég. Tesco extrában vettem talán 1 hónapja és 1 év garanciám van rá.Van is itthon egy csomó HDD-m ami pont ebbe való de nem merem kicserélni, mert akkor veszik a garancia? Olvasgattam a garancia papírt de ott azt irja, hogy 'nem terjed ki a garancia' ha harmadik féltől szerzett elem (pl. Ram) kicseréléséből adódik a probléma.. valami ilyesmi volt, most nem másolom ki szóról-szóra. Tehát ez azt jelenti, hogy kicserélhetem de ha emiatt megy tönkre akkor nem érvényes? De ha mastól lesz a gond? Észre veszik, hogy szétszedtem, még akkor is ha ne talán lenne baja és vissza vinném? De előtte vissza tenném a 32gb-ot.
Acer dolgokat gehetek bele? Azt engedik?
Csomó videók vannak neten, hogy mindenki
Turbózza ezeket a laptopokat (8gb rammal is). Ezért gondoltam, hogy nem veszik el, mert ilyen sokan cserélgetik.
Miért érzek késztetést arra, hogy megbontsam csak, mert 3 db ! jelet írtál? :'D
Amúgy szerintem a tesco bele nyúlkált már. Az alján az egyik csavar kicsit ferdének és karcosnak tűnik. Mindegy akkor megvárom a garancia végét. Addig is veszek egy 32gb-s pendive-t...
Többször előfordult már a tescoba, hogy az új tableten kis karcok voltak... de nem reklamálok mert mindent kicserélnek/visszafizetnek anélkül, hogy megnézzek, hogy egyáltalán van e baja.
Nem késztetést kellene érezned a három felkiáltójeltől, csak meg kellene érteni, hogy bármennyire is görcsölsz, ha -véletlenül- garanciális javításkor elhajtanának a szervizből, neked esne nagyon rosszul!
Amúgy meg, azt csinálsz vele amit akarsz, a végén úgyis csak magadat okolhatod, ha problémád lesz belőle!
A Tesco meg nem nyúl bele semmibe, ő csak egy kereskedő, a garanciális szerviz meg ha akar így is-úgy is elhajthat! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!