Angliában van egy újtahasznosító telep, ahova csomó elektronikus eszközt dobnak, de elzavartak, amikor beugrottam pár dologért, ugyanis hobbielektronikázok, és azt mondták, hogy ez lopásnak számít. Valaki megmondaná miért?
Leginkabb ugy, hogy megveszed.
Ez olyan nehez kerdes? Lehet, hogy Magyarorszagon mukodik (sajnos) az elveszem-mert-miert-ne, de a vilagban sehol mashol, tudod?
Az ujrahasznosito telep nem neked gyujtogeti a cuccokat, fizeti a helyet, a rezsit, az adot, az ott dolgozokat, hogy te ajandekba kikotoraszd az ertekesebbjet.
Esetleg első körben meg kellett volna kérdezni, adnak-e el elektronikai hulladékot.
Én spec magyar vashulladék-telepről már többször vettem hulladékanyagot, nagyon jó áron.
Biztosan én vagyok a hülye, hogy eszembe sem jutott csak úgy elsuttyantani. Annak ellenére, hogy ott sok dolog úgy kerül oda. :D
De hát kinek milyen a nevelése. :D
Miért? Mert egy magánterületről akartál elvinni olyasmit, ami másnak a tulajdona.
Tudom, nem érted a fogalmakat, ha a villamoson lelopják a karórádat, csak legyintesz: na bumm, ez is beszerzési áron ment el...
A rendőrséget is abból tartják fent mégsem vihetsz el egy rendőr autót.
Nézzél szét gumtree-n vagy preloved-en olyan dolgokért amiket az emberek ingyen odaadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!