Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Playstation 3 40Gb-ra hogy...

Playstation 3 40Gb-ra hogy lehet GTA 5-öt?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Van egy Playstation 40Gb gépem.Tudom,hogy már kijöt a PS4,meg a PS3 között is réginek számit,de nem azért irtam,hogy eseteg lemondjátok!Tökéletesen működik már hosszú idő óta.Csak azt szeretném megtudni,hogy hogy lehetne rajta játszani a GTA 5-öt?A válaszokat előre is köszönöm!

#PS3 #GTA #Playstation 3 40gb
2016. febr. 13. 00:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
PlayStaton 3-on 8487MB-t foglal az alap játék, plusz 2069MB-ot a frissítések, szóval simán elfér.
2016. febr. 13. 11:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

10-es, most okosat próbáltál mondani, csak nem sikerült...

A 60 GB-os méret a PC-s nextgen verzióra értendő... A lastgen konzolokon hogy foglalna már ennyit?

2016. febr. 13. 12:46
 13/13 anonim válasza:
Szia.Szatyi666-nak igaza van.Nekem is van PS3-am és csak kicsit több mint nyolc gigát foglal a GTA 5 úgyhogy simán felfér.Az esetleges problémákról meg annyit,hogy gondolom hallottál már a "sárgaled" problémáról ami fateknél fennáll és leggyakrabban túlmelegedés okozza,de magától a GTA 5-től nem lesz semmi baja,mert a PS3 típusok között(fat,slim,super slim)teljesítménybeli különbség szinte semennyi sincs.Remélem segítettem. :D
2016. febr. 22. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!