Playstation 3 40Gb-ra hogy lehet GTA 5-öt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Van egy Playstation 40Gb gépem.Tudom,hogy már kijöt a PS4,meg a PS3 között is réginek számit,de nem azért irtam,hogy eseteg lemondjátok!Tökéletesen működik már hosszú idő óta.Csak azt szeretném megtudni,hogy hogy lehetne rajta játszani a GTA 5-öt?A válaszokat előre is köszönöm!2016. febr. 13. 00:21
2/13 A kérdező kommentje:
Rendben,de nemhiszem,hogy 40gb eléglenne hozzá
2016. febr. 13. 00:33
4/13 A kérdező kommentje:
Biztos és futni is fog rajta?Mert nem szeretném,hogy megveszem aztán meg nem menne.De köszi a gyor válaszokat!
2016. febr. 13. 00:37
5/13 anonim válasza:
A 12 GB-osra is felfér, ha online nem frissíted le (az szükséges a multihoz).
6/13 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm a gyors és hasznos válaszokat.Még annyit,hogy ugye nem lehet baja a gépnek ilyen komolyabb játéktól,mint a GTA 5?
2016. febr. 13. 00:57
7/13 anonim válasza:
Ha nem csapod a falhoz, akkor nyilván nem. Mi baja lenne?:D
8/13 A kérdező kommentje:
Jogos:)Csak FAT gép és hallotam pletykákat,hogy behalnak ezek a tipusok a GTA5 játszása után.De ha eddig semmi baja nem volt,akkor szerintem ezután se lesz a GTA5-től.
2016. febr. 13. 01:06
9/13 anonim válasza:
Nem lesz baja, játsszál rajta nyugodtan, arra lett kitalálva.
10/13 anonim válasza:
Nem tudom a 60 Gb-s gta 5, hogy fog felférni a 40 Gb-s Playstationre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!