Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Akumlator tolto nem tolt?

David2014 kérdése:

Akumlator tolto nem tolt?

Figyelt kérdés
van egy Hama akumlator toltom , azt irja rajta hogy fast charger, szinten 4db hama akumlatort vettem hozza ,2700ma mignion, de miutan feltolti oket ( egy lcd jelzi hogy full), kb fel orat tartanak ,most hol van a baj, hisz a tolto es az aksik is szinte ujak?

2016. jan. 30. 20:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Mert KIT! Azonos tulajdonságúak vannak összeválogatva.

Hogy ez mennyire döntő, vagy látható lesz-e a használatban, az attól függ, hogy a mostani véletszerűen egymás mellé kerültek mennyire egyformák. Nem biztos, hogy észrevehető.

Bár a HAMA csak egy tartozékokat forgalmazó cég, nem tartozik (énnálam) a felső kategóriába, de azért nagy csalódás nem érhet, a Samsung már nálam legalábbis feljebb van.

2016. márc. 1. 16:58
 22/24 A kérdező kommentje:
most akkor az egesz kitet meg kellene vegyem, vagy csak eleg lenne a 4 akumlator es megy az en hama toltommel?
2016. márc. 1. 22:06
 23/24 anonim ***** válasza:

Nem tudom, néha azt érzem, hogy nem érthető amit írok.

Pedig mindig el is maqgyarázom mit és miért, hogy a logikája is meglegyen.

Mindent leírtam, amit ez ügyben tudni lehet és most van amit harmadszor írok!!

A töltőd nem alkalmas celláénkénti töltésre (írtam?).

Mégis használható, ha azonos tulajdonságú akkukkat (válogatott, írtam??) használsz.

És most megkérdezed, melyiket vegyed..

A KITet, mert ők párban vannak (így töltené őket a töltőd, mert nem is tudja másképp, írtam, ugye?) sőt 2* párban.

Most mi nem világos, mi nem érthető??

2016. márc. 2. 17:32
 24/24 A kérdező kommentje:
minden vilagos mint a nap, koszi.
2016. márc. 2. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!