Autóerősítő vásárlás előtt állok, melyiket válasszam?
TOXIC AMPLIFIER
TX-1600 MODEL
1600W AMP
4 CHANNEL AMPLIFIER
4 X 400W
2 X 800W
1 X 800W + 2 X 400W
Nos 4ohm-on csak 400w-ra képes, ezért néztem egy másikat.
Evertone CE-AM 1500
Amire ez vonatkozik:
500W rms 4ohm,
1000W rms 2 ohm,
2000W rms 1 ohm,
Nos a basszus hangszóróm pedig egy:EVERTONE CW-1250 -500rmsre képes.
Nos szóval az érdekel,hogy az első a toxic a barátságosabb 45eu-s árával elegendő lenne-e ehhez a hangszóróhoz, vagy a dupla ennyibe kerülő
90eu-s Evertone-t válasszam? Közeljövőben nem akarok sem javítással sem leégéssel vesződni, szóval segítség! Köszönöm szépen a választ! Üdv!
nekem ezek a videók nem mondanak igazából semmit,nem derül ki belőle kb semmi.
a zsepi nagyjából a portban marad azt látom,elvileg ez azt jelenti hogy megfelelő a láda méret és a hozzá tartozó port méret de hogy mennyire is hangos,mennyire is jó azt nem tudjuk meg a videóból.
kocsi kasztnit rezegtetni egyébként gyerekjáték,egy gyenge gaqyi rendszer is már mozgásba tudja hozni,főleg ha a kocsi is olyan hogy gyenge és ki sincs bitumenlapozva.
nem véletlen hogy a hangnyomást műszerrel mérik /SPL lab/,azon szerepel a frekvencia és a hangnyomás értéke.
videó erre nem jó.
aksi,plusz kábelezés nem két forint.
remélem számoltál velük.
ha teheted agm aksit vegyél,exiteot ajánlom,sok méretben gyárt,jó áron.
magas indító áram szükséges hogy dinamikus mély legyen.
ha alacsony az indító akkor az vissza fogja az erősítő áramfelvételét.
ugyan így a kábel mivel azon folyik az áram nem lehet gagyi vagy vékony.
minél vékonyabb annál nagyobb az ellenállása is,valamint a kábel anyaga sem mindegy.
sok a rezezett alumínium kábel.
hegesztő kábellel lehet pénzt spórolni,viszont nehezebb vele dolgozni,nem sodrott és picit vastagabb szálú is.
valamint hegesztőnél nincs OFC /oxigén mentes réz 99,8% réz/
sarunak nem hifis sarut érdemes venni hanem olyat amit hegesztőnél is használnak,vastag vörösréz saru.
aksi sarut is érdemes cserélni,ott már aranyozott hifis legyen.
ezek nem oxidálódnak,jó lesz a kontakt.
na ezeket pl nem is tudtam :D
kondenzátort érdemes-e vásárolni? mármint 1 farradost?
ha veszel kondit akkor csakis jófélét.
most van hirdetve helix power cap 9ezerért.
viszont az nem váltja ki a jó aksit,az csak egy kis plusz dinamikát ad hozzá.
ha meg már 1kw értékhez közelítesz valamikor akkor meg már agm aksi kell kondi nélkül.
én épp jelenleg szerelem be a brax e-cap 1F emet,dinamikát szeretném vele picit javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!