Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az eMAG webaruhaz mennyire...

Hopsalappipó kérdése:

Az eMAG webaruhaz mennyire megbizhgato?

Figyelt kérdés
Mosogepet szeretnenk venni de nem tudjuk,meg bizzunk e az oldalban...

2016. jan. 17. 13:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ősszel akciós LED tv-t vettem , azt hozták ki épségben annyiért amit megrendeltem .
2016. jan. 17. 13:08
 2/7 anonim válasza:
100%
Én egyszer rendeltem egy dísztárcsát. Hamar kihozták csak nem azt amit rendeltem, sőt teljesen más méretűt. Jeleztem feléjük, hogy visszaküldeném, jött is a futár érte, nagyon hamar el is vitte nem is kellet fizetnem érte. Ezek után vártam, hogy küldjék a pénzem. Nem nagy összegről volt szó de azér mégis. Azt mondták 2 hét. Eltelt egy hónap, semmi. Írtam nekik, semmi válasz. 2 hónap-> email-> no válasz. Annyira nem túráztattam magam mert mondom nem nagy összegről volt szó. De a harmadik hónapnál írtam nekik egy olyan emailt amiben az európai fogyasztóvédelmi hatósággal fenyegettem (mert ezek románok), plusz azt is írtam nekik, hogy a többi károsulttal egy pertársaságot alapítunk és bepereljük az egész bandát. (persze kamu volt az egész) Választ erre az emailre sem kaptam, de másnap rajt volt a pénz a számlámon. Én nagy értékű dolgot tuti nem vennék ezek után tőlük, mert ha valami gebó van akkor nagyon nagyon macerás az egész. Médiamarktban szerintem megkapod hasonló áron max minimálisan drágábban, szokott lenni kamatmentes részlet és ha valami gond van bemész meg rájuk borítod az asztalt. Ez az én történetem és véleményem volt. Másoknak biztos pozitiv tapasztalataik is vannak.
2016. jan. 17. 13:24
 3/7 A kérdező kommentje:
koszonom a kimerito valaszokat...
2016. jan. 17. 13:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A problémák akkor fognak kezdödni amikor netán gariztatni kell.
2016. jan. 17. 13:34
 5/7 anonim ***** válasza:
edigital.hu-t is ajánlom
2016. jan. 17. 14:21
 6/7 Liliom248 válasza:
Nekem nagyon rendesek voltak. Megrendeltem hétfő este, kedden jelezték, hogy holnap hozzák, és tényleg, szerdán már itt volt a futár. A termék is az, ami kell neki, egyetlen kicsi hátránya a román használati utasítás.
2016. jan. 27. 11:08
 7/7 anonim válasza:
sokaknak jo a tapasztalatuk,sokan rendeltek és a tv-be is reklámozzák magukat. megbizhato olcsobb bővebb kinálat.
2016. márc. 30. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!