Kaptam egy laptopot, vissza lehet küldeni?
Nem tartom valószínűnek hogy ezzel bármit is tudnál kezdeni.
Felteszem nem volt titok, hogy milyen videó kártyával érkezik a laptop.
Cicamica, neked egy fél éves, szarrá hajtott lompos laptopod van, mégis hogy akarod "visszaváltatni"? A bolt mit fog vele kezdeni?
- Csókolom, fél éve nyúzom ezt a gépet, de most jöttem rá, hogy szar!
- Jóvan pistike, itt egy másik, szaladj haza gyorsan!
Valahogy így képzeled?
Ha nem tetszik, eladod és veszel egy másikat.
De egyébként nem szoktad megnézni, mit veszel, mikor kiadsz 160 ezret?
Na mindegy...
Talán a laptop nem játékra van kitalálva. Fél év után meg mit akarsz? 160e-ért egy átlagos szintű gép van. Ahogy mondták, amit te akarsz az a duplájáról kezdődik.
De hogy válaszoljak is: NEM, NEM LEHET.
Rakjuk helyre az okoskodásokat :)
1. Nem, nem én vettem, úgy kaptam a szüleimtől egyetemre, akik nem értenek hozzá
2. A szaktársam 3 éve vett 140.000-ért egy i3-as gépet, az enyém i5-ös, az enyémen a League of Legends laggol!!!!! az övén a Far Cry 3 elmegy közepes grafikán
3. Nem, nem hajtottam szarrá a gépet, és alig használtam, csakis egyetemi munka során kezeltem, csak mostanában tettem fel egy-két játékot, és rájöttem, hogy a 2005-ös kiadású játékok laggolnak egy 2015-ben vásárolt 160.000-es gépen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!