Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kaptam egy laptopot, vissza...

Kaptam egy laptopot, vissza lehet küldeni?

Figyelt kérdés
Lassan fél éve lesz meg, de annyira gyenge a videokártyája, hogy 160.000-ért ez egy undorító lehúzás. Emagról rendelték, vissza lehet ilyenkor váltani?

2016. jan. 5. 00:46
 1/7 Gugu Gabor ***** válasza:

Nem tartom valószínűnek hogy ezzel bármit is tudnál kezdeni.

Felteszem nem volt titok, hogy milyen videó kártyával érkezik a laptop.

2016. jan. 5. 01:06
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Cicamica, neked egy fél éves, szarrá hajtott lompos laptopod van, mégis hogy akarod "visszaváltatni"? A bolt mit fog vele kezdeni?

- Csókolom, fél éve nyúzom ezt a gépet, de most jöttem rá, hogy szar!

- Jóvan pistike, itt egy másik, szaladj haza gyorsan!

Valahogy így képzeled?

Ha nem tetszik, eladod és veszel egy másikat.

De egyébként nem szoktad megnézni, mit veszel, mikor kiadsz 160 ezret?

Na mindegy...

2016. jan. 5. 01:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
160-ert jo hogy hasznalhato laptopot kaptal, aminek rendes videokartyaja van az a duplajanal kezdodik.
2016. jan. 5. 02:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Talán a laptop nem játékra van kitalálva. Fél év után meg mit akarsz? 160e-ért egy átlagos szintű gép van. Ahogy mondták, amit te akarsz az a duplájáról kezdődik.

De hogy válaszoljak is: NEM, NEM LEHET.

2016. jan. 5. 08:12
 5/7 anonim ***** válasza:
El adod kb 140 ért ha ér még annyit és veszel egy belépő szinti "gamer" gépet persze ha játékra kell.. HA meg nem akkor 40 ért egy netezős gépet.
2016. jan. 5. 17:54
 6/7 A kérdező kommentje:

Rakjuk helyre az okoskodásokat :)

1. Nem, nem én vettem, úgy kaptam a szüleimtől egyetemre, akik nem értenek hozzá

2. A szaktársam 3 éve vett 140.000-ért egy i3-as gépet, az enyém i5-ös, az enyémen a League of Legends laggol!!!!! az övén a Far Cry 3 elmegy közepes grafikán

3. Nem, nem hajtottam szarrá a gépet, és alig használtam, csakis egyetemi munka során kezeltem, csak mostanában tettem fel egy-két játékot, és rájöttem, hogy a 2005-ös kiadású játékok laggolnak egy 2015-ben vásárolt 160.000-es gépen :)

2016. jan. 8. 21:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, nem gamer vagyok, nem akarok nagy játékokkal játszani, de az enyhén szólva röhejes, hogy ha picit kikapcsolódnék nosztalgikus játékokkal, akkor nem tehetem meg, mert még azok is laggolnak? :)
2016. jan. 8. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!